Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/nielstaarstedmtb.dk/public_html/sites/all/modules/entityreference_prepopulate/entityreference_prepopulate.module on line 333
I form med - eller til - MTB? | Niels Taarsted MTB

I form med - eller til - MTB?

I form med MTB – eller i form til MTB?
MTB er sjovt, og vi er mange, der nyder de mange timer i skoven og i bakkerne – naturoplevelserne, legen, pulsen, anstrengelserne, adrenalinet ….
Men er det nu også rigtig sundt sådan i et bredt perspektiv, at sidde dér i en foroverbøjet, lidt krumrygget stilling og lave samme lidt afkortede bevægelse af benene igen og igen?

Konditionen og udholdenheden får uden tvivl et løft, men det kræver ekstra opmærksomhed, udfordring og ihærdighed, hvis MTB-træning også skal være med til at forbedre den almene form, sådan at det også har effekt for styrke, stabilitet, mobilitet og balance.
Varieret spor, underlag og terræn og dermed varieret position på cyklen kan løse en del af opgaven men gør det ikke alene, hvis målet skal være at komme i bedre almen form.

Opsøg muligheder for at blive udfordret med varieret teknik på cyklen og brug noget tid på at træne alsidig styrke, stabilitet, mobilitet og balance. Du vil opleve, at det bliver meget sjovere at tumle din cykel, når den generelle fysiske form er bedre – og det giver dig et forspring næste gang, du skal køre ræs mod naboen!