Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/nielstaarstedmtb.dk/public_html/sites/all/modules/entityreference_prepopulate/entityreference_prepopulate.module on line 333
Niels Taarsted MTB

Personlig træning

Har du sat dig nogle mål for dit MTB-liv i den nærmeste eller den lidt fjernere fremtid? Det kan være, du har tænkt dig at køre et eller flere marathon-løb i det kommende år? Måske har du planer om at deltage i et længere etape-eventyr i Alperne næste sommer - eller at give naboen MTB-stryg ved sommerens Fyraftens Cup? Måske har du besluttet, at nu SKAL du altså have styr på den dér tekniske sektion eller opkørsel, som du bøvler med?

Det kan også være, at du har ønske om en livstilsændring? At komme ned i vægt eller at komme i bedre fysisk form?

Det er godt at have drømme og at sætte sig nogle mål – men det er endnu bedre at have en plan for, hvordan man arbejder sig frem mod målene. Har du gjort dig overvejelser om, hvordan du vil nå dit mål, og hvad der skal til for at det lykkes? Har du lagt en plan for vejen frem til dit mål?

Lad mig hjælpe dig på vej! Jeg sørger for, at du ikke kun kommer godt i gang, men også får lagt en konkret og realistisk plan, som du vil kunne følge. Jeg yder dig træningsplanlægning og -vejledning, sådan at vi sammen kan arbejde os frem mod dit mål.

Send mig en besked, så vi kan aftale at mødes til en indledende snak om dine drømme og mål.

Træningen vil kunne foregå i skoven eller i Fitness-centret.