Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/nielstaarstedmtb.dk/public_html/sites/all/modules/entityreference_prepopulate/entityreference_prepopulate.module on line 333
Udtalelser | Niels Taarsted MTB

Udtalelser

Brian Brøgger, Hald Ege MTB

Hald Ege MTB havde hyret Niels til 4 timers undervisning og træning af klubbens trænere i Undallslund Plantage ved Viborg.
Niels leverede meget kompetent og inspirerende instruktion med masser af lærerige øvelser i og uden for sporet. Den tekniske træning blev fulgt op af MTB fitness og interval-træning.
Alt i alt en super god dag med undervisning og træning på højt niveau.
Kan ubetinget anbefales til såvel personlig som gruppe-træning.

Henrik Østergaard Christensen - efter TransAlp 2017

Efter en hviledag, har jeg nu overskud til vurdering af forløbet, og jeg er helt sikker på den hjælp jeg har fået igennem vinteren og frem til selve løbet af Niels Taarsted har været medvirkende til at nå målsætningen. Jeg kan give de varmeste anbefalinger.

Hans Jørgen Koudahl Nielsen, Løgstrup Cykel Motion

Det har været et lærerig kursus, selv for dem som "troede" at de ikke kunne lære mere.
Så nu skal vi hjem og træne teknikerne. 
Kan kun varmt anbefales. 

Bente Kortbæk Kibsgaard - Om personlig træning

Det er altid en fornøjelse at møde op til teknikkursus. Jeg blir mødt af en meget forberedt Niels, der altid har gennemtænkt hvad der skal repeteres og hvad nyt der skal indøves. Der er 100% fokus på alle detaljer og der blir øvet igen og igen. Niels er meget tålmodig -forstående og bundseriøs. 
Første gang jeg skulle på kursus havde jeg det sådan lidt - er jeg nu go nok og har jeg mod til det.... Men Niels er lynhurtig til at forstå hva jeg synes der er svært og måske lidt grænseoverskridende og underviser ud derfra. 
Så kan kun gi ham mine allerbedste anbefalinger. 
Vil ønske mange vil gi sig selv den oplevelse....

Rikke Bruun, Hald Ege MTB / Keephavingfunmtb.dk

Teknik kursus - Let øvede v/ Niels Taarsted MTB

I sidste uge, deltog jeg på et teknik kursus, hos en ny udbyder på markedet af undervisere i Viborg.

At han er tilknyttet den seriøse licensklub i Viborg og har et godt ry, gjorde at jeg var nødt til at deltage og selv se hvad det kunne give.

Det viste sig heldigvis at være et super godt kursus og jeg fik slet ikke tid til at tage de sædvanlige billeder. Havde travlt med at høre efter og øve.

Vi startede helt fra bunden med at få pudset grundpositionen af, videre til bremse og sving-teknik på parkeringspladsen, inden vi kørte ud i skoven.

Kurset blev afholdt i Ødalen i Viborg, så her er der masser af bakker og tekniske udfordringer. Vi havde først fokus på sving-teknikken og flow hvor der ikke var så stejlt. 
Herefter var det videre til et sted med et lille drop og kørte videre til en lettere teknisk nedkørsel, hvor man kunne øve forskelligt linjevalg og små drops i forbindelse med rødder både før og efter.

Altid skønt, at blive rettet på og have fokus på at optimerer sin egen kørsel og ikke kun undervise andre. Sværhedsgraden var tilpasset, så alle fik noget ud af det og med 6 kursister, var der masser af tid til den enkelte. At vi så var 5 piger og en herre alle fra Hald Ege MTB gjorde jo bare aftenen endnu mere hyggelig.

Jeg kan varmt anbefale, at tage teknik-kursus hos Niels Taarsted MTB - næste gang, så skal jeg afsted og prøve noget fysisk træning. 

Mikkel Mansfeld (om råd om position på MTB'en)

Jeg prøvede det i dag på min tur i skoven. Mere luft. Mere fart. Mere flow og mere sjov. Tak for tippet 

Lene Toft, kursist på Teknikkursus for begyndere

Vi fik en rigtig god undervisning. Tak for det.

Jens Horsdahl, Rold Skov MTB

Givtigt og virkelig brugbare instrukser der blev givet. Super måde det blev videregivet på! 

Grethe Anæus, kursist på Teknikkursus for begyndere

Tak for et godt kursus, med gode forklaringer, gode forevisninger og en dejlig stemning.

Henrik Karlsen (om MTB Fitness)

Kan kun anbefale ALLE som overvejer enten at starte med MTB eller har kørt i mange år, at prøve det her - Niels er super god til at forklare HVORFOR det er vigtig at træne andet og hvordan man udføre nogle øvelser som gavner dig. Det er både sjov, hårdt og udfordrende på alle niveauer.